Jarl Chabot is een van de mensen die een vakantiehuisje hebben op recreatiepark de Wielerbaan,
Volledig scherm
PREMIUM
Jarl Chabot is een van de mensen die een vakantiehuisje hebben op recreatiepark de Wielerbaan, © Herman Stöver

Strijd tussen recreanten Wielerbaan en Topparken duurt voort na bezoek bij Mr. Frank Visser

WAGENINGEN Vaste chaleteigenaren op het Wageningse recreatiepark de Wielerbaan gaan door in hun strijd tegen eigenaar Topparken. Nadat één van de vaste recreanten te gast was bij een aflevering van ‘Mr. Frank Visser wordt u al geholpen?’ gloort er nieuwe hoop. 

4 reacties

 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Heeft met permanente bewoning te maken en niet met de seizoensplaatsen die Topparken nu wil voorzien van luxe bungalows. Gaat om twee verschillende zaken.
 • Loek

  2 maanden geleden
  Dank voor je reactie Hennie. In het stuk staat toch echt te lezen dat ook de gemeente er bij betrokken is..... Ambtenaren dus! Dan hou je hart maar vast!
 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Dag Loek  met dit verschil: hier zijn geen ambtenaren bij betrokken maar een commercieel bedrijf als Topparken. De empathie is bij dit bedrijf erg ver te zoeken omdat ze alleen aan geld genereren denken en daar moeten vrijwel alles voor wijken.   
 • Loek

  2 maanden geleden
  Een paar weken geleden was ik zelf te zien bij mr. Frank Visser vanwege gedoe met een paar idiote ambtenaren van de gemeente Ede. Het is heel fijn steun en begrip van hem te krijgen ook al leidt het niet direct tot een oplossing. Van een paar starre, gevoelloze ambtenaren en een hooghartige wethouder is sowieso niet te winnen, zelfs niet door, of met behulp van, mr. Frank Visser! Ik wens de bewoners op de Wielerbaan veel sterkte en veel succes. Maar als er ook ambtenaren mee gemoeid zijn of worden geef ik ze weinig kans. Daar is geen empathie van te verwachten!
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

De Vallei