Thuis aan de slag met de studie.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuis aan de slag met de studie. © Hollandse Hoogte / Werry Crone

Studenten staan nog niet te juichen over versoepelingen: ‘De ziel is weg uit het onderwijs’

De mogelijke versoepelingen zijn voor veel studenten nog te onduidelijk om perspectief te bieden. De Wageningen Universiteit en de Radboud Universiteit vinden het te vroeg om te zeggen wanneer ze weer open gaan, terwijl de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen nog altijd uitgaat van 26 april. Hoe houden studenten het vol?

4 reacties

 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Je kunt ook les geven op een terras... dit is veilig en studenten worden daar vrolijk van.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  @Pieter als je geen ziel meer ziet moet je beter uit de ogen kijken, ik zie er nog genoeg die voor elkaar opkomen i.p.v. mensen die iedere keer alles zitten af te kraken.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  De ziel is weg uit de samenleving en zeker weg uit de EU en NL instituties. Waar liegende premiers tegenwoordig mogen aanblijven, als de rechter uitspraak doet wordt de wet aangepast. Ons-Kent-Ons is belangrijker dan de Moraliteit. Veel Mensen weten niet eens meer waarom er na WOII burgerrechten op papier gezet zijn, het is slechts papier niet iets wat ethisch en inherent is voor een mens. We zijn weer op weg naar een nieuwe jaren veertig. De jongeren kun je het niet kwalijk nemen, onderwijs...
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Dat is een heel groot probleem bij studeren tegenwoordig. Zelf aan de slag, controleren en uitvinden. Zolang iedereen in NL op de knieen blijft gaan voor hoogleraren raken wij steeds verder in verval. Hoogleraren zijn over het algemeen mensen die heel goed weten hoe zij die titel vrij gemakkelijk en snel kunnen krijgen en het bijpassende salaris. Dat is op zich intelligent inderdaad. Maar dat is niet op wat zij werkelijk kunnen of feitelijk weten, want dat is echt niet veel hoor...!!!
 1. Extra bistrotafeltjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca
  PREMIUM
  2

  Extra bistrota­fel­tjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca

  Sinds de terrassen eindelijk weer open mogen, laat de zon het afweten. Daarom zullen voor veel horeca-ondernemers de inkomsten van hun tafels en stoelen buiten nog tegenvallen. Maar de verkoopindustrie rondom het terras heeft zelden zo goed gedraaid. Nog snel wat terrasverwarmers aanschaffen? Extra bistrotafeltjes nodig? Vergeet het maar: ,,Alles is op. Het is heel extreem.”
 2. Buurt voelt zich belazerd bij nieuwbouwplan in Wageningen
  PREMIUM
  2

  Buurt voelt zich belazerd bij nieuwbouw­plan in Wageningen

  WAGENINGEN - Al jaren wordt er gesproken over nieuwbouw op de Churchillweg en de Spelstraat in Wageningen. Maandag begint de behandeling daarvan in de gemeenteraad. Het plan voor negentig twee- en driekamer appartementen is een schrikbeeld voor de buurtbewoners. Met de moed der wanhoop, zoals ze dat noemen, schreven ze eind vorige maand een brief aan burgemeester en wethouders om het plan in deze vorm te schrappen. Zonder succes.
 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'

De Vallei