Veteranen worden rondgereden in Wageningen, op 4 mei 2019.
Volledig scherm
Veteranen worden rondgereden in Wageningen, op 4 mei 2019. © ANP

Teleurstelling en begrip na streep door Bevrijdingsfestival Wageningen

WAGENINGEN - Het niet doorgaan van grote evenementen tot aan 1 juni betekent een grote klap voor Wageningen. In de stad der bevrijding wordt al maanden toegeleefd naar de 75ste viering van de bevrijding. Maar het coronavirus zet daar nu een streep doorheen. 

3 reacties

 • Desirea

  2 jaar geleden
  Het is zeker jammer maar het is niet het einde. Hopelijk zorgen de beperkingen die nu gelden ervoor dat we in 2021 een dubbele bevrijding kunnen vieren. Naast het gebruikelijke bevrijdingsfeest ook de bevrijding van het ellendige virus wat over de wereld kruipt en ontiegelijk veel leed meebrengt en achter laat want dat zou ook een hele bevrijding zijn.
 • Jansen

  2 jaar geleden
  Heb het artikel 2 keer gelezen, maar beste Mart ,ik lees nergens dat de Hr.Jacobs aan het zeuren is. Nee ik ben geen fan van de hr Jacobs of van de Horeca. Ben zelfs wel gelukkig ,we hoeven dit jaar niet de stad te ontvluchten, op 5 Mei. Als binnenstad bewoners moesten ieder jaar op deze dag evacueren,vanwege de rot herrie.
 • Mart

  2 jaar geleden
  Meneer Jacobs moet niet zeuren, zijn centen belangrijker dan mensenlevens? Een jaar opschuiven is een optie of loop je overeenkomst soms af dit jaar qua bierkarren. Egoïstische gedachtegang .

De Vallei