Kirsten en Joachim de Koning (midden) geven tekst en uitleg over wonen in een tiny house tijdens een speciale route langs potentiële locaties voor deze minihuisjes in Wageningen en omgeving in2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Kirsten en Joachim de Koning (midden) geven tekst en uitleg over wonen in een tiny house tijdens een speciale route langs potentiële locaties voor deze minihuisjes in Wageningen en omgeving in2020. © Herman Stöver

Veel interesse om in tiny houses te wonen, maar Wageningen heeft geen plek

WAGENINGEN - De wachtlijst telt al meer dan negentig namen en zeven huishoudens hebben al concrete interesse om in Wageningen een tiny house neer te zetten. Er is echter een groot probleem. Waar in Wageningen kunnen deze kleine huisjes worden neergezet?

1 reactie

  • JB Hulshof

    1 jaar geleden
    Laat de gemeente zich ook richten op een goede doorstroming van ouderen naar appartementen in het centrum, hierdoor komen er weer woningen vrij voor woningzoekenden/gezinnen enz. Bouw niet veel in het centrum vol voor studenten, deze kunnen net als in andere studentensteden best de fiets of benenwagen pakken naar het centrum. Wageningen heeft inderdaad een tekort aan bouwgrond, maar verbouw kantoren e.d. om tot bijv. studio's, er staat genoeg leeg.