Met wat kleine ingrepen in huis, zoals het plaatsen van radiatorfolie tegen de achterkant van je radiator, kun je bijna 350 euro per jaar besparen.
Volledig scherm
Met wat kleine ingrepen in huis, zoals het plaatsen van radiatorfolie tegen de achterkant van je radiator, kun je bijna 350 euro per jaar besparen. © Arnaud Roelofsz/Duurzaam Den Haag

Voor wie energie wil besparen: Wageningen heeft ook voor huurders geld beschikbaar

WAGENINGEN - Voor wie energie wil besparen, heeft Wageningen geld beschikbaar. De gemeente heeft 200.000 euro van het rijk gekregen om haar inwoners te helpen om met kleine maatregelen minder energie te verbruiken. 

 1. Dit zijn de gouden tips voor een fantastisch paasweekend

  Dit zijn de gouden tips voor een fantas­tisch paasweek­end

  Eén zwaluw maakt nog geen zomer. En twee ook niet. Toch loont het de moeite om tijdens de paasdagen af en toe eens naar boven te kijken tijdens een paaswandeling. Zeker als je in de buurt van boerderijen in het landelijk deel van de Vallei komt, loop je alle kans om boerenzwaluwen te zien. Deze week zijn ze massaal teruggekeerd uit hun Afrikaanse winterverblijven om zich hier voort te planten. En zeg nou zelf, met zwaluwen om ons heen voelt het ondanks de wat lagere temperatuur toch als lente.
 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

De Vallei