Het asielzoekerscentrum aan de Wageningse Keijenbergseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het asielzoekerscentrum aan de Wageningse Keijenbergseweg. © DG

Wageningen hoeft geen schadevergoeding te betalen voor uitbreiden azc De Leemkuil

DEN HAAG/ WAGENINGEN -  Wageningen is een hoofdpijndossier lichter. De gemeente hoeft geen schadevergoeding te betalen voor de bijna dertig jaar oude uitbreiding van het asielzoekerscentrum (azc) op het terrein van monument De Leemkuil.

1 reactie

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Nederland---regeltjesland......maar die gelden alleen voor Nederlanders.! ...betreft het b.v een AZC of een ander soort geluk zoekers opvang.. dan gelden die niet.....of worden naar gelang aangepast......zo gaat dat hier in ons regeltjesland...waar mensen met dwangsommen hun huis uit worden gejaagd omdat er geen (vaste) woon bestemming o.i.d voor is afgegeven...! mijn advies voor deze mensen....vraag asiel aan...! dan kan opeens alles....!
 1. Dit zijn de gouden tips voor een fantastisch paasweekend

  Dit zijn de gouden tips voor een fantas­tisch paasweek­end

  Eén zwaluw maakt nog geen zomer. En twee ook niet. Toch loont het de moeite om tijdens de paasdagen af en toe eens naar boven te kijken tijdens een paaswandeling. Zeker als je in de buurt van boerderijen in het landelijk deel van de Vallei komt, loop je alle kans om boerenzwaluwen te zien. Deze week zijn ze massaal teruggekeerd uit hun Afrikaanse winterverblijven om zich hier voort te planten. En zeg nou zelf, met zwaluwen om ons heen voelt het ondanks de wat lagere temperatuur toch als lente.
 1. Van Dissel verwacht vanaf begin mei duidelijke daling

  Van Dissel verwacht vanaf begin mei duidelijke daling

 2. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

De Vallei