Sandra Tiebosch (beleidsmedewerker), Elianne Rookmaker (binnenstad management), Wilma Pol (beleidsadviseur ruimte, landschap en groen) en wethouder Dennis Gudden (natuur en landschap, binnenstedelijk en buitengebied)
Volledig scherm
Sandra Tiebosch (beleidsmedewerker), Elianne Rookmaker (binnenstad management), Wilma Pol (beleidsadviseur ruimte, landschap en groen) en wethouder Dennis Gudden (natuur en landschap, binnenstedelijk en buitengebied) © Gemeente Wageningen

Wageningen is de groenste

WAGENINGEN - Wageningen is gekozen tot de groenste gemeente van Nederland. De stad kreeg de prijs op de Nationale Groendag in Den Haag.

14 reacties

 • Jan Vonk

  4 jaar geleden
  Ondertussen is de Wur Wageningen bezig met het verhuren van 10 hectare groen weidegebied voor de aanleg van een enorm zonnepark door LC Energy.20 voetbalvelden groot. Heel slim op het grondgebied van Bennekom/Ede. 10 hectare groen wordt op een schitterend stuk open veld ingewisseld voor 10 hectare blinkend zwart. Maar hopen dat dit echt niet door gaat.
 • dks

  4 jaar geleden
  Zo, zijn wij in Nijmegen van deze ellende af en kunnen we weer een normaal leven gaan leiden. Hoop ik!
 • Willem Overeem

  4 jaar geleden
  U bent al op zoek naar een huis in een andere gemeente neem ik aan?
 • Socrates3

  4 jaar geleden
  De herfst komt eraan en dan worden weer de meest nutteloze Nederlandse awards uitgereikt! Klap op de vuurpijl wordt de Alexander Pechtold trofee waarvoor Wageningen ook hoog genoteerd staat. De prijs is een snelfiets..
 • Jansen

  4 jaar geleden
  Gemeenten betalen niets .Dat moeten de inwoners doen.

De Vallei