Elsje van de Weg is initiatiefnemer van de tiny houses in Wageningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Elsje van de Weg is initiatiefnemer van de tiny houses in Wageningen. © Herman Stöver

Wageningen krijgt tiny houses in het buitengebied, maar wanneer is nog onbekend

WAGENINGEN - Wageningen krijgt tiny houses in het buitengebied. Wanneer is nog onbekend. Waar ze zouden, moeten komen wel ongeveer. De kleine woningen zouden ergens op de Nude moeten komen. ,,Dat loopt van de rand van het Binnenveld om Noordwest heen tot aan de campus. Ver van de kern van het Binnenveld’’, zegt wethouder Lara de Brito.

7 reacties

 • Roy

  3 jaar geleden
  Met zulk volk bedoel je mensen met een (hoge) opleiding of niet? Kortom, het is eigenlijk jouw eigen frustratie die je moet botvieren op mensen die wel geslaagd zijn in het leven. Maar goed, dat is mijn eigen conclusie gezien jouw reacties van de laatste jaren m.b.t. vooral studenten. Ik heb medelijden met je.
 • Mart

  3 jaar geleden
  Hoe groter je woont, hoe materialistischer je wordt, het is echt back to basic , gelijk hebben ze. Nu nog een geschikte plek, het hoeft niet gelijk idealistisch te zijn, als je maar kunt wonen.
 • peetjuh001

  3 jaar geleden
  Het interesseert mij helemaal niets wat jij ergens van vindt . Ook jij hoort waarschijnlijk dan bij dat "volk " . Succes met je leven verder .
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Het zijn leuke huisjes... als ik jonger was zou ik er best in willen wonen.Niet tussen de bomen, daar heb je weinig of geen zon en dan is het altijd koel binnen - maar ja, daar komen ze vanzelf wel achter. 
 • David

  3 jaar geleden
  Personelijk vind ik de opmerking "zulk volk" rasistisch. En dat voor iemand uit Wageningen. Langzamerhand vergeten we de les over onderling begrip. En maakt dit plaats voor onbegrip en foute gedachten denk ik.