Wageningen omarmt voor de dertigste keer de blues

VideoWAGENINGEN - Wageningen is dit weekeinde in de ban van de blues. Voor de dertigste keer staat de Wageningse Bluesroute op het programma. 

Vrijdag begon het voorzichtig met optredens in vier kroegen. Zaterdag waren negen horecagelegenheden veranderd in een bluespodium. Zaterdag zaten de cafés goed vol. Bij Loburg stond rond 23.30 uur een flinke groep mensen buiten te wachten om naar binnen te kunnen. Zondag zijn er nog twee optredens. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dode en twee gewonden bij steekincident in beschermde woonvorm in Wageningen
    VIDEO

    Dode en twee gewonden bij steekinci­dent in beschermde woonvorm in Wageningen

    WAGENINGEN - Bij een steekincident in een zorginstelling aan de Morel in Wageningen zijn deze woensdagavond een dode en twee gewonden gevallen. Volgens de eerste getuigenverklaringen zou een bewoner van het begeleid-wonen-project twee begeleiders met een mes hebben aangevallen. Het derde slachtoffer zou mogelijk een andere bewoner van het begeleid-wonenhuis zijn. De politie wil dat nog niet bevestigen.

De Vallei