Een stukje stadsgracht vanuit de lucht gezien: links van het midden kleurt kroos de stadsgracht groen. Wageningen wil Rijnwater aanvoeren om de gracht te laten doorstromen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een stukje stadsgracht vanuit de lucht gezien: links van het midden kleurt kroos de stadsgracht groen. Wageningen wil Rijnwater aanvoeren om de gracht te laten doorstromen. © Herman Stöver

Wageningen wil naast de pijp met vervuild Enka-grondwater nóg twee leidingen naar de Rijn

De aanleg van de leiding om vervuild Enka-grondwater uit Ede mee af te voeren naar de Nederrijn, moet gecombineerd worden met de aanleg van nog twee andere leidingen. Dat wil de gemeente Wageningen. Eén leiding moet rivierwater naar de stadsgracht voeren.

4 reacties

 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  @Andre Eggerding, "ik woon niet in Wageningen of Gelderland" Dan heb je er toch ook geen belang bij hoe dat verder loopt? Het is prima dat je breed georienteerd bent en maatschappelijk betrokken, maar waar maak jij je in deze druk over. Overigens blijf ik erbij dat het van totale hersenloosheid getuigd om uberhaupt dit enka gif loosplan uit te voeren.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Anoniem,ik woon niet in Wageningen of Gelderland.Dus zou schande zijn als ik zou moeten meebetalen aan nutteloze plannetjes. Wel laf dat je anoniem je mening geeft.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Jij onder andere.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Wie gaat dat betalen?