Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © anp

Wageningen wil vooral meer huizen voor senioren

WAGENINGEN - Er moet meer gebouwd worden voor senioren in en rond de binnenstad van Wageningen. Met name op Duivendaal, bij Vada/Compotex en mogelijk bij de Aula. Voor studenten zijn, los van de vele plannen die al in de pijplijn zitten, tot 2035 geen grote nieuwbouwlocaties meer nodig, meent het Wageningse gemeentebestuur. 

Voorzitter Martin Keijbets van het Platform Wageningse Ouderen is blij met de voor hem nieuwe opties Vada/Compotex en achter de Aula: ,,Net zoals de eerder genoemde ouderenhuisvestingskansen op Duivendaal zijn dit heel geschikte locaties voor ouderen, met voorzieningen binnen handbereik. Op ons verzoek heeft de gemeente een grote woningmarktenquête gehouden onder Wageningse ouderen en kennelijk heeft dat meegeholpen om met dit voorstel te komen. Positief.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei