Volledig scherm
In je blote kont op Streetview. © Google Streetview

Wageninger laat blote kont zien aan auto van Google Streetview

WAGENINGEN - Je loopt op straat in Wageningen en ziet de camerawagen van Google Streetview langskomen; wat doe je? Je trekt je broek naar beneden en laat zo de hele wereld je blote billen zien.

Althans dat deed een jongeman in juni 2017 voor een flat aan de Mennonietenweg in Wageningen. Op de beelden van Streetview is te zien dat de man met streepjesshirt en rugzak in de verte de camerawagen herkent. 

Als de auto dichterbij komt, trekt hij zijn broek naar beneden om de wereld zijn achterste te tonen. Een jonge vrouw die naast hem staat, houdt haar kleren aan, maar kan de actie wel waarderen: de beelden zijn geblurd, maar ze moet zichtbaar lachen.

Plassen

Volledig scherm
© Google Street View
Volledig scherm
Met je blote kont op Streetview. © Google Streetview

Als de auto van Google voorbij is, trekt de man zijn broek weer op. De vrouw werpt de camera nog een kushandje toe. 

De Wageninger is niet de eerste die met zijn blote billen op Streetview staat. In de Wondestraat in de Almelose volksbuurt de Goossenmaat stond de kont van bewoner Jerry een tijd op internet. In Almere kwam de bibs van een plassende mevrouw per ongeluk op Google te staan. De waterende dame werd overvallen door de passerende camerawagen.

Volledig scherm
In je blote kont op Streetview. © Google Streetview
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei