Volledig scherm
De hal van het stadhuis in Wageningen werd al sinds de heropening gesierd door kunst van Jits Bakker (foto), maar er komen nu ook tijdelijke wisselexposities © DG/Eric Wijnacker

Wageningse exposities in stadhuis

WAGENINGEN - In de hal van het stadhuis van Wageningen vinden voortaan exposities plaats van Wageningse kunstenaars of ontwerpers. Ook kunstenaars van buiten kunnen een plek krijgen wanneer het werk over een Wagenings thema gaat of een andere Wageningse link heeft. 

De exposities zijn vrij toegankelijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het spits wordt afgebeten met schilderijen en tekeningen van Riekje Offerhaus. De exposities worden georganiseerd door Robbert Kamphuis. Burgemeester Geert van Rumund is blij: ,,Dit helpt om het stadhuis nog meer een Huis van de Stad te maken.’’ Want daar streeft de gemeente naar. En naar een extra plek waar Wageningse kunst gezien kan worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei