Volledig scherm
PREMIUM
Vanwege het mooie weer krijgen de kinderen van de G.J. van den Brinkschool deze laatste week voor de vakantie gymles buiten op het schoolplein. © Sven Menschel

Wageningse scholieren gaan volgend jaar met de bus naar tijdelijke gymzaal

WAGENINGEN - Leerlingen van de Vrije School de Zwaneridder en de G.J. van den Brinkschool gaan na de herfstvakantie met de bus naar gymles.

Hendrik-Jan Hannink, bestuursvoorzitter van de Van den Brinkschool bevestigt dat de school heeft ingestemd met de tijdelijke oplossing van gymmen in de nieuwe sporthal Het Binnenveld: ,,Maar let wel, heel nadrukkelijk is dat een tijdelijke oplossing. Want het is natuurlijk een drama voor het onderwijzend personeel en voor de kinderen. Het kost hoe dan ook extra tijd en moeite als je per bus naar de gymles moet.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Duivels dilemma: omgeslagen roeiboot, boomstronk met vogels of toch schittering van de tv?
    PREMIUM
    UPDATE

    Duivels dilemma: omgeslagen roeiboot, boomstronk met vogels of toch schitte­ring van de tv?

    WAGENINGEN - Dreef er een boomstam voorbij met vogels erop? Weerspiegelde er een tv in de ruit van de Wageningse watersportvereniging VADA? Al op het moment dat 112 werd gebeld, had voorzitter Henk Blaauw ernstige twijfels. Na de melding kwam zondagavond een grootschalige reddingsoperatie op gang. ,,Het was een duivels dilemma. Ik zag niks drijven, maar je kan het risico niet nemen. Als er wel vier mensen in het water liggen, ben je de rest van de je leven die lul die niks deed.”

De Vallei