Wat werkt in de strijd tegen de kilo’s is kost voor een hoogleraar: ‘Het komt neer op bewijs verzamelen’

WAGENINGEN  - Marian de van der Schueren is de allereerste, officiële hoogleraar diëtetiek van Nederland. Per 1 juni, bij Wageningen Universiteit & Research. Buitengewoon hoogleraar om precies te zijn.

3 reacties

 • Lian Elsenaar

  3 maanden geleden
  Wijsneus! Heb je het hele artikel gelezen?
 • Netflix

  7 maanden geleden
  Probeer maar eens gezond eten te kopen, we hebben wel overal ongezond vet eten te koop maar iets gezonds is moeilijk te vinden.
 • Stuurlui

  7 maanden geleden
  Een dieet volgen heeft slechts een tijdelijk effect. Het enige dat echt werkt is een verandering van leefstijl; veel bewegen (dagelijks minimaal een half uur onafgebroken fietsen, wandelen, sporten), intermittent fasten (3 maaltijden per dag), geen tussendoortjes, voornamelijk volkoren producten, zo min mogelijk bewerkte producten, veel groenten, max. 2 stuks fruit, geen alcohol, 8uur nachtrust. Met deze leefstijl heb je altijd energie en voel je je fit.
 1. NS sluit ticketservicebalie op station Nijmegen en Ede-Wageningen: zeker 17 medewerkers verliezen hun baan
  PREMIUM

  NS sluit ticketser­vi­ce­ba­lie op station Nijmegen en Ede-Wageningen: zeker 17 medewer­kers verliezen hun baan

  NIJMEGEN - De NS wil de balie van van OV Tickets & Service op station Nijmegen en Ede-Wageningen sluiten. Reizigers kunnen hier bij het loket een kaartje kopen, maar dat gebeurt steeds minder. Dat is de reden voor NS om de serviceloketten te sluiten. Gemiddeld genomen is er voor de helft van de tijd aan de balie geen reiziger om te helpen, aldus NS. Bij de servicebalie in Nijmegen werken zeventien mensen.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

De Vallei