Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © iStock

Weekend na weekend is het raak: gedrag Wageningse onruststokers is ‘onacceptabel’ zegt de politie

WAGENINGEN - De politie is nog altijd hard op zoek naar de jongeren die afgelopen weekend de binnenstad van Wageningen op z'n kop zetten. Niet voor de eerste keer deze maand trokken onruststokers een spoor van vernieling en brandstichting door het centrum. 

13 reacties

 • Ook

  2 maanden geleden
  Die softe aanpak komt van het OM en de rechterlijke macht en niet van de politie! Verder zijn er dan nog advocaten die het liefst slachtoffers maken van daders zoals bijvoorbeeld leden van de familie ROETHOF. Dat is wat er aan de hand is!
 • Wim

  2 maanden geleden
  Dan heb je die gasten voor het leven lang op sleeptouw qua ziektekosten en uitkeringen . Helaas !
 • Mart

  2 maanden geleden
  Het is de toon die de muziek maakt, Kheb er nooit problemen mee gehad.
 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Aanspreken in deze tijd kan zelfs de dood tot gevolg hebben. Maar de buurtbewoners kunnen wel alert zijn en direct de politie bellen. Maar zelfs dat is teveel voor de buurtbewoners. 
 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Oh de jeugd is zo zielig. Kom op zeg. Ze kunnen nog steeds sporten met elkaar al is in kleine groepen. Vrijwilligerswerk gaan doen in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Boodschappen doen voor de bejaarde oma of buren. Voor iemand de hond uitlaten. Genoeg te doen lijkt mij. Maar dan moeten ze wel willen. Slecht excuus dat Corona debet is aan relschoppen en andermans eigendommen vernielen. Zegt iets over deze jeugd. Waarschijnlijk konden ze zich ook al niet vermaken voor de Corona. Schouders er onder, schop onder de kont en ga wat doen ipv Corona overal de schuld van geven.  
 1. NS sluit ticketservicebalie op station Nijmegen en Ede-Wageningen: zeker 17 medewerkers verliezen hun baan
  PREMIUM

  NS sluit ticketser­vi­ce­ba­lie op station Nijmegen en Ede-Wageningen: zeker 17 medewer­kers verliezen hun baan

  NIJMEGEN - De NS wil de balie van van OV Tickets & Service op station Nijmegen en Ede-Wageningen sluiten. Reizigers kunnen hier bij het loket een kaartje kopen, maar dat gebeurt steeds minder. Dat is de reden voor NS om de serviceloketten te sluiten. Gemiddeld genomen is er voor de helft van de tijd aan de balie geen reiziger om te helpen, aldus NS. Bij de servicebalie in Nijmegen werken zeventien mensen.
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

De Vallei