Vrijwilligers pakken voedselpakketten in in het pand van Voedselbank Neder Veluwe aan de Industrieweg in Wageningen. Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden, gebeurt dat nu in papieren zakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers pakken voedselpakketten in in het pand van Voedselbank Neder Veluwe aan de Industrieweg in Wageningen. Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden, gebeurt dat nu in papieren zakken. © Herman Stöver

Zorgen zijn groot bij voedselbank die 800 mensen in Rhenen, Wageningen en Renkum te eten geeft

WAGENINGEN - De aanvoer van etenswaren loopt fors terug en dat is een groot probleem voor Voedselbank Neder Veluwe. ,,Ook omdat we er rekening mee houden dat het aantal klanten zal stijgen”, zegt voorzitter Greet Blom.

Zo’n 240 huishoudens (in totaal 800 mensen) in zes plaatsen in de gemeenten Rhenen, Wageningen en Renkum zijn voor de wekelijkse boodschappen afhankelijk van een pakket van Voedselbank Neder Veluwe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei