Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © DPG Media

Zorgpremie Menzis ook omhoog, maar verzekeraars tasten in het duister: ‘Komt er nog een derde coronagolf?’

WAGENINGEN / ARNHEM - De grote zorgverzekeraars hebben een flinke verhoging van de zorgpremie aangekondigd. De premie van Menzis stijgt met 7 euro per maand. VGZ kondigt een stijging van 4,5 euro per maand aan. ,,Het is meer dan ooit tasten in het duister’’, zegt bestuurder Dirk Jan Sloots van Menzis.

7 reacties

 • Jacqueline Arends

  7 maanden geleden
  Ze vergeten erbij te vermelden dat de pakketten ook duurder worden...voor 2 personen betaal ik 50 euro per maand meer volgens jaar bij Menzis.
 • Joske

  7 maanden geleden
  Ja maar hoeveel pakt Menzis voor hun kantoren op a locaties en hun administratie...de overhead is het probleem. Ook de admin lasten in ziekenhuizen door deze NZA en de overheid
 • Mies

  7 maanden geleden
  Een uur voor iets kleins? Maar als je naar een ziekenhuis gaat weet je dat je direct door je eigen risico bent. Mocht je nu een pensioen, uitkering of laag inkomen hebben dan kan je om een compensatie vragen bij je gemeente. Is toch weer €200,- Gratis tip!
 • Antonius

  7 maanden geleden
  Als ik naar de behandelprijzen kijk is het logisch dat de zorg onbetaalbaar is geworden. Laatst een bezoekje voor iets kleins aan het CWZ moeten brengen. Er is geen apparatuur aan te pas gekomen en de behandeling vond plaats door een arts en er was ook een verpleger aanwezig. Binnen het uur stond ik weer buiten. Later zag ik in de app van de zorgverzekeraar dat er € 2.264,- betaald was!!
 • gerrit59

  7 maanden geleden
  Om het duurder te maken is er altijd wel een excuus. Ze hebben goudgeld overgehouden aan de reguliere zorg. Veel behandelingen afgezegd en allerlei trucs om klanten maar niet direct te hoeven zien, alleen via het beeldscherm.

De Vallei