Voormalige Special Forces Operator Richard Bergmans en ondernemer Daan Dohmen van Luscii schreven samen een boek met tips om productiever te werken.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalige Special Forces Operator Richard Bergmans en ondernemer Daan Dohmen van Luscii schreven samen een boek met tips om productiever te werken. © Koen Verheijden


Als een commando in de kantoortuin: ‘Heel gek als iemand anders mij gaat corrigeren als ík sniper ben’

Wat heeft het bedrijfsleven met de krijgsmacht te maken? Meer dan je denkt. Ondernemers die meer voor elkaar willen krijgen met hun team, kunnen de kunst afkijken bij de Special Operations Forces van het leger. Houd om te beginnen eens op met elkaar te controleren, schrijven oud-commando Richard Bergmans en ondernemer Daan Dohmen in een boek dat vandaag verschijnt.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?