Niek is bouwmanager
Volledig scherm
Niek is bouwmanager © Thijmen Geluk

‘Dat ik als zzp’er het dubbele verdien is een fijne bijkomstigheid’

SalarisHoeveel verdien je? Dat vragen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Niek (44) werkt ongeveer 40 uur per week als bouwmanager. Voor ontwikkelaars en beleggers begeleidt hij de uitvoering van een bouwproject. Hij werkt als zzp’er.

3 reacties

 • Jan-Willem Oortman

  5 maanden geleden
  De bedragen die deze meneer noemt zijn incl BTW. die moeten er nog uitgehaald worden omdat je die moet afdragen. Wordt alles 21% minder. Zo op papier ziet het eruit dat het heel rooskleurig is. Weet uit ervaring dat het niet altijd zo is.
 • Ruud Klep

  5 maanden geleden
  Als je zegt met 9.500 netto per maand (zeg 6.500 na allerlei kosten zoals pensioen en verzekeringen) niet veel nodig he hebben en tevreden bent met weinig dan vraag ik me af of je enig idee hebt van de realiteit, met name voor een groep ZZP ' erw die hard werken om het hoofd boven water te houden.
 • petra damme

  5 maanden geleden
  heb je pensioen ? heb jij arbeidsongeschiktheid? ben jij voor de rest verzekerd? aangesloten bij branche organisatie? denk het niet , zoals vele ZZP en dan straks de hand ophouden, want ze hebben er alles doorgeknalt daarom nemen wij nooit een ZZPer alleen het idee al dat hij straks op mijn belasting geld moet leven .