Anne-Marije Buckens
Volledig scherm
Anne-Marije Buckens © Koen Verheijden

De woede welt in mij op. ‘Schaamteloos!’, zeg ik tot mijn eigen schrik met tranen in mijn ogen

ColumnAnne-Marije Buckens (33) heeft ruim tien jaar een bedrijf waarmee ze 50-plussers aan werk helpt. Ze schrijft over de mensen die ze ontmoette en aan werk heeft geholpen.

6 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  Prima stuk, eindelijk eens iemand die de meest welvarende en verwende generatie sinds mensenheugenis geen rad voor ogen draait en eens zegt waar het op staat. Kan het weten,ben 71 en geniet al 26 jaar van het pensioen , helemaal top, dus ik kan mij precies indenken in de redenatie van deze beschreven uitvretende profiteurs zoals ik.
 • M Reuvers

  4 maanden geleden
  deze mevrouw kan dus geen winterjas kopen omdat rechts Nederland, waarvan deze mevrouw blijkbaar een exponent is, mensenrechten als niet ontvankelijk beschouwd. Blijkbaar is het haar altijd goed gegaan en is compassie haar vreemd. Eigenlijk ben ik het wel met onderstaande reacties eens dat de Gelderlander met deze mevrouw de plank helemaal mis slaat.
 • S Schiltmans

  4 maanden geleden
  Apart, ik heb dit stukje heel anders ervaren. Ik lees een stukje van een mevrouw met een bureau speciaal voor 50-plus-werkzoekenden die aangeeft dat niet elke 50-plus-werkloze zit te wachten op een nieuwe baan. Lijkt me niet echt verrassend.
 • Charles de Wit

  4 maanden geleden
  En hier zien we dus hoe mensen de vernieling ingewerkt worden door allerlei "experts" en "consulenten". Vooringenomenheid en niet luisteren naar wat er eigenlijk aan de hand is. Maar ja, doen alsof iemand die je niet kent er meer toe doet om jezelf beter te voelen...
 • van Elen

  4 maanden geleden
  Wow, wat een oordelen passeren hier schaamteloos de revue. Het geweten van een mevrouw die haar geld verdient met zsm exit te bewerkstelligen voor vijftigplussers.....lachertje.