Praat jij op je werk wel eens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je wel bewust dat je chef het niet fijn vindt.
Volledig scherm
Praat jij op je werk wel eens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je wel bewust dat je chef het niet fijn vindt. © Amy Hirschi on Unsplash

Dit is waarom je chef het niet leuk vindt als jij praat met collega's van een andere afdeling

Praat jij op je werk weleens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je er wel bewust van dat je chef het niet fijn vindt. Afdelingshoofden zijn namelijk bang daardoor de controle over hun ondergeschikten te verliezen.

2 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Het zal niet de eerste keer zijn dat een vrouwelijke medewerkster verliefd wordt op de chef van een andere afdeling... en omgekeerd komt dit ook voor.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Het zoveelste bewijs dat die zogenaamde managementteams volslagen overbodig zijn en de normaal nadenkende medewerkers , en daarmee de hele organisatie, alleen maar hinderlijk voor de voeten lopen. Gezwets over controll is niet meer dan nutteloze vastlegging van angstmaatregelen. Ze heten trouwens 'teams' om te verdoezelen dat ze het liefst langs elkaar heen werken. Leer mij die afdelingshoofden kennen. Management zou verboden moeten worden. Het is geestelijke vervuiling.
 1. Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan
  PREMIUM
  aan het werk

  Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan

  Genieten van het leven, kan dat pas als je met pensioen bent? Anne-Marije Buckens (34) heeft ruim tien jaar een bedrijf waarmee ze 50-plussers aan werk helpt. Ze merkt op dat veel mensen aftellen tot hun pensioen, terwijl ze tijdens hun loopbaan van al het leven kunnen genieten. “Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan totdat de overheid besluit dat je kunt stoppen met werken.”