Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Ga jij ’s avonds vaak nog een uurtje door? Waarom je dat beter niet kunt doen

Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: een volle week.

4 reacties

 • John Bluhmen

  2 weken geleden
  Mijn hoofd gaat permanent door met creatief denken! Zelfs de fiscus heb ik kunnen overtuigen dat het onder werken valt! Dus volledige zelfstandigenaftrek!
 • Maarten Jansssen

  2 weken geleden
  Tja, iemand moet de energiekosten betalen...
 • Wijn Folk

  2 weken geleden
  Je kunt prima scoren met kwaliteit in je werk ipv kwantiteit. Minder ja zeggen dus of stel het ja zegen in elk geval een dag uit zodat je het verzoek in elk geval in je agenda kunt plannen. Plan mailloze dagen en communiceer dat. Als ze je echt nodig hebben, bellen ze maar. Je mailloze dag, wordt je beste productiedag. En vergeet niet dat jezelf aan het roer staat van van jouw leven, ook tijdens werktijden. En al het voorgaande is makkelijker gezegd dan niet gedaan...
 • HJ jacobs

  2 weken geleden
  gewoon zuiniger leven en niks om bv een auto geven,als hij je maar va a na b brengt is dat voldoende, en vooral niet kijken na een ander als die het zo goed heeft.