Marlies van Dam is als coach gespecialiseerd in begeleiding van twintigers en dertigers en auteur van het boek Draaikont met advies voor de jongste generaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlies van Dam is als coach gespecialiseerd in begeleiding van twintigers en dertigers en auteur van het boek Draaikont met advies voor de jongste generaties. © Jan de Groen

Jonge generatie werkenden worstelt: ‘Een baan hebben voor de centen is vaak niet genoeg’

Trouwen en settelen, of toch nog op wereldreis? Blijven zitten in het werk wat je nu hebt, of op zoek naar die ene droombaan? Voor twintigers en dertigers zit het leven vol moeilijk keuzes, zowel privé als op het werk. In haar nieuwe boek Draaikont geeft coach Marlies van Dam advies aan de jonge generatie om te kunnen stoppen met twijfelen.

2 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  5 maanden geleden
  Alsof het voor de ouderen zo lekker was vroeger. Studeren zat er vaak niet in, als je vooruit wilde komen moest je naar de avondschool. En alsof vroeger de huizen klaar stonden te wachten op bewoners maar wij waren minder veeleisend. Dat is het verschil
 • Arie van Doorn

  5 maanden geleden
  Dat de twintigers en dertigers worstelen in de maatschappij dat snap ik helemaal,ze zijn opgegroeid met de gedachte dat de bomen tot in de hemel groeien.Maar wat dacht je van de generatie die nu is geboren, en de tieners,ze zijn al behandeld als prins en prinssesjes,en denken dat alles mogelijk is en kan,en de bomem nog hoger kunnen groeien,ik hou me hart vast ,hoeveel psychische klachten hier uit gaan voor komen.Het word voor die generatie alleen maar droomdenken,het goede is er af.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?