Toekomstige studenten van de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit, Academie Verloskunde en Stenden Hogeschool tijdens de introductieweek.
Volledig scherm
Toekomstige studenten van de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit, Academie Verloskunde en Stenden Hogeschool tijdens de introductieweek. © ANP / ANP

Met deze studies staan bedrijven om je te springen

Een keuze voor een studie hangt af van verschillende factoren, zoals je interesse in de studie zelf én de baankansen in de toekomst. Wie een goede start wil maken op de arbeidsmarkt kan het beste kiezen voor een rechtenstudie, een businessopleiding of zich specialiseren in dataonderzoek.

0 reacties

  1. Zelfs middenin de nacht staat privéchauffeur Cees klaar voor politiebaas: ‘Maakten weken van 90 uur’
    PREMIUM

    Zelfs middenin de nacht staat privéchauf­feur Cees klaar voor politie­baas: ‘Maakten weken van 90 uur’

    Cees Mostert is de privé-chauffeur van de Rotterdamse politiebaas Fred Westerbeke en rijdt hem al ruim 16 jaar door heel het land naar vergaderingen, officiële gelegenheden en soms een plaats delict. Er zijn perioden waarin de twee elkaar meer zien dan hun eigen vrouw, maar daar komt binnenkort een einde. Mostert gaat met pensioen, met tegenzin. ,,Onze relatie is net een huwelijk. Een goed huwelijk; dan ga je niet graag uit elkaar.”