Klanten weten ook kledingwinkel Anna van Toor te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Klanten weten ook kledingwinkel Anna van Toor te vinden. © Frans Paalman

Veel winkeliers open voor bestellingen maar kijken met ergernis naar supermarkten: ‘Niet te bevatten’

Een broek, lamp of batterijen bestellen en die vier uur later ophalen bij de winkel om de hoek. Sinds gisteren mag het. Bij driekwart van de ondernemers kan het, schat brancheorganisatie INretail. En de animo bij de klanten is er ook, merken de winkeliers. 

4 reacties

 • Gerrit Louter

  1 week geleden
  Deze regering met hun vaak onzinnige regeltjes is net als het corona virus.....onvoorspelbaar....ze weten niet waar ze mee bezig zijn , de een mag alles...de ander niets...! een ding is zeker....door dit chaotisch beleid...gaan er vele ondernemers onnodig failliet...!
 • Joris Driepinter

  2 weken geleden
  De oplossing is eenvoudig: € 1,- méér aan transportkosten betalen en dat doorgeven aan de uiteindelijke bezorgdienst.. dan kunnen die extra wagens en menskracht inzetten... want voor het hongerloontje dat DHL en http://post.NL aan zijn bezorgdiensten betaald, kun je geen extra tijdelijke krachten langdurig inzetten...
 • Ans Brouwer

  3 weken geleden
  De corona regels zorgen voor een willekeur aan regels. Wat de een wel mag , mag de ander weer niet . Dit kabinet heeft 200 % gefaald op gebied van Corona.
 • Snurf

  4 weken geleden
  Supermarkten dan ook maar sluiten
 1. Göran probeert de aarde te redden: ‘In China is massale vervuiling, zodat wij goedkope troep van Action kunnen kopen’
  PREMIUM

  Göran probeert de aarde te redden: ‘In China is massale vervuiling, zodat wij goedkope troep van Action kunnen kopen’

  Tot een halfjaar geleden zat de Soester Göran Christiansson (46) vrijwel iedere dag achter zijn bureau. Hij stuurde teams aan en deed onderzoek naar windturbines. Nu wroet hij iedere dag in de aarde, ent hij zijn eigen kastanjebomen én plant hij honderden bomen. Zijn doel? Soest en omgeving zo duurzaam en ‘eetbaar‘ mogelijk maken. En dat lijkt ’m aardig te lukken.
 2. Robert neemt het bedrijf van zijn ouders over: ‘Ik moet ze betalen, maar het moet wel leuk blijven met Kerst’
  PREMIUM

  Robert neemt het bedrijf van zijn ouders over: ‘Ik moet ze betalen, maar het moet wel leuk blijven met Kerst’

  Wie een van de klassieke voordeuren in Utrecht-Oost opent en een trap ziet met wauw-effect, weet bijna zeker dat dat het werk is van de familie Timmerman en hun team. Traplopers in ontelbare kleuren en smaken is wat ze verkopen. Binnenkort niet meer met z’n drieën, want Henri (66) en Ilona (64) zwaaien af en Robert (30) gaat op zijn manier door. Dankzij een beetje hulp van de provincie Utrecht.
 1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim
  Video

  Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

  23 februari
 2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk
  Video

  Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

  16 februari