Trik
Volledig scherm
PREMIUM
© Trik

Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken

Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit.

2 reacties

 • A Bulten

  2 maanden geleden
  Dat heb ik gedaan Mijn AOW steeg met 6,6% i.p.v. de beloofde 10%.
 • M Poelarends

  2 maanden geleden
  Het verschil tussen niet werkende de zo genoemde hand ophouders die niet willen werken. Is te klein met de wel werkende. Niet willen werken klap minder geld en schaf alle toeslagen potjes af voor deze gasten. Zorg dat ze om die reden gedwongen worden om deel te nemen aan je eigen suc6. En voor alle lezers (gaat om de hand op houders) niet om mensen die niet kunnen werken door ziekte oid
 1. Arjen had een overlevingskans van 2 procent, na wonderbaarlijk herstel leeft hij nu zijn droom

  Arjen had een overle­vings­kans van 2 procent, na wonderbaar­lijk herstel leeft hij nu zijn droom

  Nederland vaarwel zeggen voor een eigen bedrijf in het buitenland: Lenja te Velde (54) en haar partner Arjen van Weeghel (55) namen die stap na een bijzondere moeilijke periode in hun leven. Arjen kreeg begin 2022 een longembolie waarna zijn leven aan een zijden draadje hing. Toen hij bijkwam uit zijn coma, wist hij wat hij wilde: wijnboer worden. Inmiddels runnen de twee een wijnboerderij in Italië.