Organisatie-experts Mariken Kooi en Raymond de Looze: ,,Wat mensen echt belangrijk vinden, is zinvol werk, gewaardeerd worden en contact met collega’s."
Volledig scherm
PREMIUM
Organisatie-experts Mariken Kooi en Raymond de Looze: ,,Wat mensen echt belangrijk vinden, is zinvol werk, gewaardeerd worden en contact met collega’s." © Privéfoto

Werknemers willen vooral graag gewaardeerd worden, nog liever dan een loonsverhoging

Het was gisteren voor werknemers blijkbaar de beroerdste dag van het jaar, Blue Monday.  Werkgevers moeten er voor hun personeel vandaag vooral een positieve werkdag van maken, vinden de organisatie-experts Raymond de Looze en Mariken Kooi, en bedachten Yellow Tuesday. ,,Persoonlijke aandacht is nog belangrijker", zegt De Looze.

  1. Vivienne vond babywereld ‘truttig en onpraktisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles
    PREMIUM
    met video

    Vivienne vond babywereld ‘truttig en onprak­tisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles

    De kans is groot dat de fopspeen of het flesje van je baby is ontworpen in Bilthoven. In een bedrijfspand naast het station zetelt Difrax, marktleider op het gebied van babyproducten in ons land. Vivienne van Eijkelenborg nam het bedrijf in 1999 over van haar ouders en zorgde voor een aantal revolutionaire innovaties in de babybranche. In 2016 werd ze gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar.