Kruidenpotjes van Verstegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kruidenpotjes van Verstegen.

220.000 gevaarlijke kruidenpotjes kwamen via de Betuwe toch grotendeels op de markt

Een groot deel van ruim 220.000 glazen kruidenpotjes die wegens gevaar voor de volksgezondheid vernietigd moesten worden, kwam toch via een loods uit Zaltbommel heimelijk op de markt. Tot een consument zijn tong opensneed.

12 reacties

 • Martin Reekers

  5 dagen geleden
  @jo Buitenhuis, stemmingmakende reactie van je. In het artikel worden bijna tien verschillende plaatsnamen genoemd van betrokken personen. Dat jij Ermelo eruit pikt en er en passant een ander bedrijf, wat er totaal niet bij betrokken is bij weet te halen, geeft aan dat je de schurft aan Ermelo hebt. Zwendel met voedsel moet keihard worden aangepakt, ongeacht waar het plaatsvindt.
 • H. Oost

  6 dagen geleden
  @hans Janssen, zeer huiveringwekkende reactie. Word er koud van, maar in dit krantenartikel gaat t om laag bij de grondse hufters die bewust een afgekeurde partij terug brengen op de markt. Versplinterd glas in je strot, wie maalt erom?
 • Jo Buitenhuis

  6 dagen geleden
  Tja, wat zal ik zeggen. In Ermelo gebeuren wel meer dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat is daar heel normaal. Hij is in goed gezelschap met de gemeente die Duck to Farm ook helemaal oké vinden.
 • Hans Janssen

  6 dagen geleden
  Wat denk je dat Unilever, Nestlé en consorten voor een additieven in ons voedsel verwekt ? Geproduceerd door DSM, BASF, Bayer, DuPont en collega's met aardolie als bron. Ik noem dit zware criminaliteit ondersteund door de overheden. Zolang het maar geld oplevert mogen de consumenten kanker krijgen en daar hebben diezelfde vriendjes dan weer dure medicijnen voor. Een dubbel verdienmodel. Brood is meel, zuurdesem, zout en water. Bekijk het etiket op brood bij de bakker en wordt wijs !
 • reiny Milt

  6 dagen geleden
  Mee eens dat hier gegevens van betreffende potjes en/partij vrijgegeven wordt!!