Wethouder Ed Goossens (middenvoor) bij de start van de aanleg glasvezel in het buitengebied van Haaften
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Ed Goossens (middenvoor) bij de start van de aanleg glasvezel in het buitengebied van Haaften © Regio Rivierenland/Raphaël Drent

Aanleg glasvezel in buitengebied van Rivierenland loopt als een trein: (bijna) iedereen wil snel internet

GELDERMALSEN/OPHEMERT - De animo voor glasvezel in het buitengebied van Rivierenland is groter dan eerst gedacht: 80 procent van de bewoners doet mee. In 2019 was de helft al overtuigd van het snelle internet. Corona heeft mogelijk bijgedragen aan het succes. 

3 reacties

 • Maria Van den Berg

  1 jaar geleden
  Die oranje draadjes liggen nu al een jaar. War een kapitaal vernitiging van onze beladtingcenten
 • B. van Andel

  1 jaar geleden
  Bij veel huizen in het Rivierengebied ligt de kabel al ruim een jaar bij de voordeur te wachten om naar binnen te mogen. In diverse straten ligt nog helemaal geen kabel. Dus zo happy zijn we nog niet met glasvezel. Digitale Stad heeft te veel projecten onder handen. Beginnen overal in het land aan nieuwe projecten. Kunnen beter eerst afmaken waar ze begonnen zijn! Opdrachtgever UBRivierenland zou er meer op moeten toezien dat de aansluitingen gerealiseerd gaan worden.
 • janneke Jansen

  1 jaar geleden
  Dat hadden wij hier in Rhenen ook, tot we er achter kwamen dat we onze provider niet meer konden gebruiken. De keuze hier was zeer slecht, dat het niet opwoog tegen het het werk. Nieuwe email adressen, totaal ander tv pakket. Het vervelende was nog de marketing van het bedrijf, dat het aanlegde veel brieven, huisbezoeken en maar zeggen dat we achter liepen. Maanden verder is het gelukkig weer stil geworden, en mog steeds goed internet en snel. Dankzij onze gewone lijn.