Volledig scherm
Het team van Albert Heijn Achter ’t Veer in Geldermalsen. © Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

AH in Geldermalsen tijdelijk dicht voor verbouwing

GELDERMALSEN - De Albert Heijn van Geldermalsen gaat anderhalve week dicht. Dat heeft te maken met een verbouwing van de winkel aan de Achter 't Veer.

Het filiaal van de Albert Heijn, dat vlak bij de jachthaven van Geldermalsen zit, sluit vrijdag 24 januari om 16:00 uur. De winkel ondergaat vervolgens een ingrijpende verbouwing. De feestelijke opening is woensdag 5 februari om 11:00 uur.

De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. ,,Binnen de bestaande muren realiseren we in korte tijd een complete metamorfose”, vertelt supermarktmanager Steven Heinen.  Het afrekenen gaat straks sneller dankzij zelfscankassa’s.

  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland