Automobilist rijdt in voortuin van woning Geldermalsen en gaat op de vlucht met ander voertuig

VIDEOGELDERMALSEN - Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag in de voortuin van een woning in Geldermalsen gereden. Vervolgens gingen de bestuurder en inzittenden ervandoor in een ander voertuig. 

 1. Hoog bezoek en een hoge hoed met een bijzonder verhaal voor het WO2-museum in Vuren
  PREMIUM

  Hoog bezoek en een hoge hoed met een bijzonder verhaal voor het WO2-museum in Vuren

  VUREN - Een hoed met een bijzonder verhaal is de nieuwste aanwinst van het Vurense fortmuseum. Opperrabbijn Jacobs overhandigde het kleinood. ,,Wil je de hoed voor me bewaren tot ik terugkom?’’ zei de Joodse Bernard van Straten in het voorjaar van 1943 tegen zijn buurman, nadat hij een oproep van de Duitsers had gekregen om zich te melden voor transport. Het verhaal krijgt een tragisch vervolg.
 2. Politie kwam ‘leider van criminele organisatie’ op spoor toen hij met meer dan 200 kilometer per uur over A2 scheurde
  PREMIUM

  Politie kwam ‘leider van criminele organisa­tie’ op spoor toen hij met meer dan 200 kilometer per uur over A2 scheurde

  BEESD - Het Openbaar Ministerie ziet een 34-jarige Leerdammer als de leider van een criminele organisatie die zich onder meer in Beesd op grote schaal bezig hield met de productie van synthetische drugs en wapenhandel. Dat bleek woensdag op een pro forma-zitting bij de rechtbank in Utrecht. De man moet van de rechters zijn berechting voorlopig in de cel afwachten.

Rivierenland