Bart Bennis bij zijn Land Rover, ooit een ziekenwagen in de Golfoorlog, nu een camper waarin Bart weer eens grote reizen wil gaan maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Bennis bij zijn Land Rover, ooit een ziekenwagen in de Golfoorlog, nu een camper waarin Bart weer eens grote reizen wil gaan maken. © Gijs Kool

Bart wil met zijn Land Rover-ambulance uit de eerste Golfoorlog over de hele wereld reizen

ASPEREN - Wandelaars die door Asperen trekken, staan doorgaans even stil bij de enorme Land Rover van Bart Bennis (54). Ze vragen zich af hoe oud het ‘beessie’ zou zijn en roemen de groene kleur. Bart komt, op zijn beurt, graag even naar buiten voor een praatje. 

2 reacties

 • Ruud van Lent

  2 maanden geleden
  Valt me wel op dat mensen die zeggen dat de natuur ze aan het hart gaat, altijd in die oude stinkende bakken rijden. We zijn groen als het ons uitkomt, anders niet.
 • Frans Bonnes

  2 maanden geleden
  Als hij er maar geen diesel in gaat bouwen. ;-) Zou majesteitsschennis zijn, een 101 hoort met een 3.5 L benzine/ gas. En geen diesel.
 1. Nog even overlast rond nieuw gemaal De Neust in Tricht: levering bouwmaterialen vertraagd

  Nog even overlast rond nieuw gemaal De Neust in Tricht: levering bouwmateri­a­len vertraagd

  TRICHT - Het voelt voor sommige weggebruikers of er geen einde aan komt. De Middelweg is vanwege de nieuwbouw van Gemaal De Neust in Tricht deze week nog afgesloten. Door onder andere vertraging in de aanlevering van de benodigde materialen, is de weg tussen Tricht en Beesd langer dan gepland afgesloten voor verkeer. De Lingedijk is wel open voor fiets- en voetgangers via een tijdelijke fietsbrug.

Rivierenland