Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Burgemeester West Betuwe: let extra op stiekem gedrag van uw kinderen in december

GELDERMALSEN - Let in deze decembermaand extra op afwijkend en stiekem gedrag van uw kinderen. Die oproep doet burgemeester Servaas Stoop in een brief aan alle ouders van leerlingen uit de hoogste groep van het basisonderwijs.

De burgemeester, Bureau Halt en de gemeentelijke bijzondere opsporingsambtenaren (boa's) zijn een campagne begonnen om kinderen te wijzen op de gevaren van vuurwerk.

Daarom brengen zij deze en volgende week een bezoek aan de hoogste groepen van alle basisscholen in de gemeente West Betuwe. De leerlingen krijgen een pakketje met allerlei tips over het veilig omgaan met vuurwerk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland