Club Rodenburg in betere tijden op een archieffoto van een Caraïbisch feest. 
Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Club Rodenburg in betere tijden op een archieffoto van een Caraïbisch feest. Foto ter illustratie. © William Hoogteyling

Burgemeester wil Club Rodenburg sluiten: ‘omdat bezoeker een pilletje verkocht aan undercover agent’

updateBEESD - Club Rodenburg in Beesd moet voor een jaar dicht. Burgemeester Harry Keereweer sluit de uitgaansgelegenheid naar aanleiding van ‘een incident’. Een bezoeker zou in de discotheek een pilletje hebben verkocht aan een undercover agent.

18 reacties

 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  die agent was vast van de SGP...!   die hebben zelf geen pilletje nodig om volledig uit hun dak te gaan.....alles wat zondig is...op de bon...!
 • 123

  4 jaar geleden
  Een pilletje,  rommel ??? Alcohol is grotere rommel dan dat 
 • Cerberus

  4 jaar geleden
  ondertussen is op het gemeentehuis de horecavergunning wel in orde???
 • ATS

  4 jaar geleden
  Het wordt steeds erger met die burgemeesters.Dit soort besluiten bevestigen slechts de onmacht van burgemeesters in criminaliteit bestrijding.Zij hebben een beslissingsbevoegdheid in handen gekregen terwijl blijkt dat zij absoluut niet capabel genoeg zijn om met deze macht om te gaan.Ik hoop dat er een keer een rechter komt die een burgemeester persoonlijk aansprakelijk stelt voor geleden schade van een ondernemer.Burgemeesters creëren hiermee zelfs gelegenheid om ondernemers chantabel te maken voor schietende en granaten gooiende criminelen, opsporing verzocht staat er bol van. 
 • Hendrik Jan Willem

  4 jaar geleden
  burgemeesters krijgen te veel macht en maken daar misbruik van, horecaondernemers met al hun hoge vaste lasten en verplichtingen worden overmatig hard aangepakt en de ware criminelen die massaal op straat dealen worden niet aangepakt en als ze er eens een keertje eentje pakken is het vaak een loopjongetje , die er met een taakstrafje vanaf komt, schreeuwend onrecht en dit toont aan dat justitie het probleem niet aankan en door een disco te sluiten willen ze hun gezicht redden, ronduit schandalig en de ware drugsdealers lachen zich slap om zoveel onvermogen
 1. Boze boeren en paniekerige politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat
  PREMIUM

  Boze boeren en paniekeri­ge politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat

  DEN BOSCH – Met de verkiezingen in aantocht komt er binnenkort een eind aan een knotsgekke bestuursperiode in Brabant. Tijd voor een terugblik op vier jaar vol vuurwerk bij het provinciehuis: buiten van protesterende boeren, binnen van politici die twee coalities opbliezen. Hoe raakte de Brabantse politiek in deze heftige storm verzeild? En belangrijker: hoe komt ze er weer uit?