Volledig scherm
Burger King gaat binnenkort open in Beesd © Burger King

Burger King zoekt personeel nieuwe zaak A2 Beesd

BEESD - Snackketen Burger King maakt zijn entree in de regio. Tot dusverre moesten liefhebbers van deze Amerikaanse hamburgerketen afreizen naar Veenendaal of De Lucht bij Kerkdriel, maar momenteel wordt er hard gebouwd aan een nieuwe vestiging bij parkeerplaats Bisde langs de A2 bij Beesd. De zaak gaat binnen enkele maanden open.

Concurrent McDonalds is al op veel plekken vertegenwoordigd in Rivierenland en dan met name langs de snelwegen A2 en A15. De grootste hamburgerketen van Nederland heeft vestigingen in Ochten, Tiel (of eigenlijk Kapel-Avezaath), Vuren, Enspijk en Waardenburg.

Die krijgen over een paar maanden concurrentie van Burger King, dat neerstrijkt op parkeerplaats Bisde aan de westzijde van de A2 bij Beesd. Momenteel wordt het nieuwe fastfood-restaurant gebouwd achter de Esso-shop met bijbehorende broodjeszaak en kleine Spar-winkel. Burger King is alleen bereikbaar voor verkeer dat in zuidelijke richting tussen Culemborg en Beesd rijdt.

Personeel gezocht

Vorig jaar meldde deze krant al dat de toenmalige gemeente Geldermalsen wel wilde meewerken aan de komst van de fastfoodketen. Alle procedures voor de Beesdse Burger King zijn inmiddels met succes doorlopen. De keten is op zoek naar personeel, deze week zijn de vacatures opengesteld. In totaal is er plek voor zo'n dertig medewerkers, er wordt ook nog gezocht naar een manager voor de nieuwe vestiging.

Met de komst van Burger King ontbreekt van de ‘Grote Drie‘ in fastfoodland alleen Kentucky Fried Chicken (KFC) nog in Rivierenland.

Rivierenland