Er komt tóch een drank- en horecavergunning voor Club Rodenburg in Beesd.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komt tóch een drank- en horecavergunning voor Club Rodenburg in Beesd. © William Hoogteyling

Club Rodenburg krijgt tóch drank- en horecavergunning: ‘Ik heb tranen in mijn ogen staan’

BEESD – De vlag kan uit aan de Homburg in Beesd: Club Rodenburg krijgt – in ieder geval voorlopig – tóch een drank- en horecavergunning van de gemeente West Betuwe. Na tussenkomst van de rechter komt burgemeester Servaas Stoop terug op zijn beslissing om de vergunning te weigeren.

4 reacties

 • Björn Grooten

  1 jaar geleden
  Dit is goed nieuws voor de eigenaars van de Rodenburg die het ondernemen zuur gemaakt werd door de gemeente. Het zal mij niet verbazen als er politieke druk achter zat van bepaalde partijen die de zondagsrust erg belangrijk vinden. Drugs handel is niet tegen te houden en als ondernemer sta je letterlijk met de rug tegen de muur. Degene die dealen moet je aanpakken en niet de ondernemer. Hij kan moeilijk op elke vierkante meter een bewaker neerzetten of op de wc’s camera’s.
 • Marianne Spruit

  1 jaar geleden
  Gelukkig dat het weer open gaat is de jongere ook weer leuk Ik hoop dat het allemaal doorgaat succes Rodenburg
 • Rick

  1 jaar geleden
  Eindelijk gerechtigheid!! Dat een gemeente zich zo bezig houd met ondernemertje pesten. Een bedrijf dat al tientallen jaren gevestigd is in de gemeente en een grote sociale rol vervuld voor jong en oud word kapot gemaakt met belastinggeld van de burger. Ook kan ik een artikel herinneren van de Gelderlander waarin stond dat de zaak met drugs geseponeerd is dus dat betekend dat de rodenburg niet schuldig is? Waarom een hoger beroep/voorlopige vergunning? Blijft de gemeente doorgaan met deze onzin?
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Na totaal overdreven macht misbruik....nu dan toch eindelijk gerechtigheid....je hebt nu eenmaal gemeentes die er alles aan doen om een bedrijf te behouden voor hun gemeente....en je hebt er ook die door allerlei kromme regeltjes een goed lopend bedrijf in hun gemeente de grond in willen boren...want drugs hou je n.l nergens meer buiten de deur..., als je daar iedere uitgaans gelegenheid voor verantwoordelijk gaat stellen....kan je ze n.l allemaal wel sluiten...!