Een half jaar na dato revalideert Femke Laffeber uit Ophemert nog altijd van het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Een half jaar na dato revalideert Femke Laffeber uit Ophemert nog altijd van het coronavirus. © Raphael Drent

Een half jaar later voelt Femke nog dagelijks de mokerslag van corona: ‘Of ik bang was dat ik dood zou gaan? Ja. Héél bang’

OPHEMERT - Een half jaar nadat ze met corona in het ziekenhuis belandde en voor haar leven vreesde, kan de Ophemertse Femke Laffeber een kwartier wandelen volhouden. Max. En soms loopt ze een paar luttele meters verder: wat dan progressie heet na Covid-19. 

26 reacties

 • Waterrat

  1 jaar geleden
  Ik kan heel goed begrijpen dat DG uw reactie(s) niet altijd plaatst... De arrogantie die er af druipt! 
 • Peter

  1 jaar geleden
  Noa, ik volg een beetje je antwoorden en gedachten. Even voor de duidelijkheid je lijkt me 1 van de slimste wereldbewoners samen met president Trump. Ik ben ben blij dat jij het begrijpt, het geeft mij een veilig gevoel nu ik weet dat er ook verstandige personen zijn zoals jij. Het zou goed zijn als je ingaat op de uitnodiging van Karin. Je mag aan het eind van de dag best huilen. Heb ik ook gedaan nadat er al 24 personen in de zorgcentra waar ik werk waren overleden.
 • Margreet de Vries

  1 jaar geleden
  Het is geen sensatie verhaal maar voor een groot deel van de besmette mensen de waarheid. Zit zelf al 20 weken met klachten die eerder erger dan minder worden. Het gaat om het mensen te laten weten zodat we met zijn alle afstand houden. Hopelijk gaan de mensen die vandaag positief zijn getest 3900 de goede kant op zodat de maatschappij over een 1/2 jaar weer vooruit kan en niet door al de slecht herstellende corona patiënten op zijn gat ligt. Beterschap voor alle Covit-19 patiënten.
 • Mattie

  1 jaar geleden
  Dat van die laatste keer reageren moeten we dus ook maar met een korreltje zout nemen. Maak ons aub niet blij met een dode mus.
 • karin

  1 jaar geleden
  noa ik werk op de longafdeling ik hoop jouw daar een keer te zien .zodat jij kan zien, wat covid met jouw doet dan piep jij wel anders 
 1. Hellouw wacht al 33 jaar op veilige ontsluiting: ‘Mensen vinden het spannend tussen bloembakken te slalommen’
  PREMIUM

  Hellouw wacht al 33 jaar op veilige ontslui­ting: ‘Mensen vinden het spannend tussen bloembak­ken te slalommen’

  HELLOUW - Gert-Jan van Mourik woont sinds 1988 aan de Irenestraat, dé ontsluitingsweg van Hellouw. ,,Toen zei de toenmalige gemeente Haaften al; we gaan iets aan de veiligheid doen. Destijds kwam er bij wijze van spreken af en toe een paard en wagen voorbij, nu zijn het grote landbouwmachines die soms hoger zijn dan mijn huis. Dus ja: het wordt tijd voor een oplossing. Maar ik durf er bijna niet meer op te hopen.”

Rivierenland