File op A2 bij Enspijk na ongeluk, lading van aanhangwagen ligt op de weg

UPDATE / videoENSPIJK - Op de snelweg A2 bij Enspijk heeft maandagavond een flink ongeval plaatsgevonden tussen meerdere auto's. Er zijn twee gewonden. Drie rijstroken zijn afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur in de richting van Deil. Daarbij waren twee personenauto’s, een bestelbus en een aanhangwagen, die achter personenauto zat, betrokken. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk raakte de aanhangwagen los van een personenauto.

De lading van deze aanhangwagen ligt over de weg. Er zijn twee gewonden. Drie ambulances zijn ter plaatse, net als de brandweer. Door het ongeluk zijn er tussen tussen Culemborg en de afrit Geldermalsen drie rijstroken minder. Een file loopt rap op, meldt de ANWB. Er wordt momenteel sporenonderzoek gedaan.

Volledig scherm
Ernstig ongeval op de A2 bij Enspijk, maandagavond © Marco van Deick/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland