Een brandweerman pakt knip- en breekgereedschap uit de brandweerwagen dat onder meer wordt gebruikt bij het bevrijden van slachtoffers uit auto’s. (foto ter illustratie)
Volledig scherm
PREMIUM
Een brandweerman pakt knip- en breekgereedschap uit de brandweerwagen dat onder meer wordt gebruikt bij het bevrijden van slachtoffers uit auto’s. (foto ter illustratie) © ANP XTRA

Fout in alarmeringssysteem: automobilist die op A15 in sloot rijdt, moet langer wachten op hulp

Een automobilist belandt in de sloot langs de A15 voor de afslag Vuren-Leerdam. Door een fout in het alarmeringssysteem van de Meldkamer Arnhem Nijmegen moest hij langer wachten op hulp. Niet de brandweer Gorinchem rukt uit, maar de brandweer in Asperen werd gealarmeerd. De fout is na de ontdekking gelijk hersteld.

 1. Kleindochter boos over uitblijven excuses van man die opa (87) doodreed: ‘Ik vraag de hoogst mogelijke straf’
  PREMIUM

  Kleindoch­ter boos over uitblijven excuses van man die opa (87) doodreed: ‘Ik vraag de hoogst mogelijke straf’

  ARNHEM – ,,Ik hoop dat hij er vaak aan terugdenkt dat hij iemand heeft doodgereden.” Dat schrijft de kleindochter van een 87-jarige man die in november 2019 met zijn rollator op de Rijnstraat in Geldermalsen werd aangereden aan de rechtbank. Haar moeder, de dochter van de twee dagen later in het ziekenhuis overleden man, las het vrijdag op de strafzitting tegen een 43-jarige Pool voor.
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Rivierenland