Volledig scherm
De twee nieuwe domes op GeoFort, de locatie van de tentoonstelling. © GeoFort

Geofort belooft vliegticket aan nieuw horecapersoneel

HERWIJNEN/GELLICUM - Museum Geofort, gelegen tussen Herwijnen en Gellicum is naarstig op zoek naar ervaren horecapersoneel voor het drukste seizoen van het jaar. Bovenop het salaris belooft Geofort een vliegticket. ,,Voor een stedentrip naar Marrakesh of een reis naar Albanië.’’

Geofort zoekt voor september tot en met eind november een ‘allround medewerker bediening’, een (hulp)kok en een ‘Eerste Medewerker Bediening.’ Die functies zijn voor ‘iemand die drie maanden komt knallen in de horeca en vervolgens zijn of haar backpack pakt en op reis gaat.’ GeoFort mikt met deze bijzondere actie op avontuurlijk ingestelde types.

Ticket 750 euro

Het vliegticket heeft een maximale waarde van 750 euro. Verder is de enige voorwaarde dat de nieuwe aanwas van september tot en met eind november ‘volop meedraait in de horeca.’ Wie niet in de buurt woont mag in een tentje op het fortterrein aan de Nieuwe Steeg blijven slapen.

100.000 bezoekers

,,Die periode is voor ons hoogseizoen en daarom hebben we extra ervaren horecakrachten nodig. We hopen op een ludieke manier leuke horecamensen aan te trekken die hier in het hoogseizoen komen meedraaien”, laat woordvoerder Dieuwke de Vries in een toelichting weten. GeoFort trekt jaarlijks inmiddels 100.000 bezoekers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland