Makelaar Saskia van Kessel.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Saskia van Kessel. © William Hoogteyling

Hof: aannemelijk dat makelaar Saskia hersenbloeding opliep door politiegeweld bij rellen Geldermalsen

GELDERMALSEN - De hersenbloeding die makelaar Saskia van Kessel (44) vijf jaar geleden opliep op de avond van de azc-rellen in Geldermalsen, kan wel degelijk door politiegeweld zijn veroorzaakt. Het gerechtshof in Arnhem acht dit zelfs ‘aannemelijk’.

12 reacties

 • Hugo Gelderlander

  2 dagen geleden
  Jammer dat er (te) veel reacties zijn, die niet bekend zijn met de situatie. Feiten zijn dat mevrouw onderweg was van het gemeentehuis (waar ze de gemeenteraad als gast had toegesproken) naar haar huis. Het incident is enkele meters van de voordeur van haar huis gebeurd. Dus ze was niet op zoek naar relletjes, maar op zoek naar haar veilige huis. Erg jammer en eigenlijk schandalig dat mensen die de situatie niet kennen, dan hun eigen verhaal met valse beschuldigingen hier plaatsen.
 • G.W. Jansen

  7 dagen geleden
  Of Saskia bewust de relletjes heeft opgezocht lees ik niet in het artikel. Wellicht was ze gewoon op weg naar haar woning, die daar in de buurt was. Als haar vriend, als gewone passant (!) én geen deelnemer van de rellen, gewoon op weg was naar hun huis, toch klappen heeft gekregen van de politie, dan kan ik me voorstellen dat je die agent er op aanspreekt. Zoiets zou ik ook gedaan hebben.
 • John Veldhuis

  7 dagen geleden
  De politie blijkt weer eens niet te vertrouwen. Het vernietigen van bewijsmateriaal zou ook voor de politie strafbaar moeten zijn.
 • Mattie

  7 dagen geleden
  Ze heeft het natuurlijk wel zelf opgezocht.
 • Gerrit Louter

  7 dagen geleden
  Het is soms beschamend dat er in sommige gevallen opeens bewijs stukken verdwijnen als het te maken heeft met politie optreden...die door hun zelf zijn gemaakt...! .het is altijd wel heel erg toevallig...goed dat er tegenwoordig met de mobile telefoon door iedereen ook opnames kunnen worden gemaakt , zodat o.a dit soort zaken niet spoorloos kunnen verdwijnen....en ook de reactie van ,,Peer van Beer,, slaat nergens op en is waarschijnlijk afkomstig uit die zelfde doofpot hoek...
 1. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

 2. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

Rivierenland