Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

Hondenfokster uit Opijnen wil doorgaan met kennel en krijgt uitstel van rechter

ARNHEM – Een vrouw uit de gemeente West Betuwe had geen commerciële hondenfokkerij mogen beginnen bij haar woning. Ook zijn de hondenkennels die ze bouwde illegaal. 

4 reacties

 • bummer

  8 maanden geleden
  Als het een hobby van haar is, kan ze de pups toch ook gewoon weggeven, leuk hoor.. 
 • Silvester

  8 maanden geleden
  Hoe kun je nou schilderijen vergelijken met honden. Schilderijen maken geen overlast maar honden wel. Totaal geen vergelijking je zal er maar in de buurt wonen met al dat geblaf en stank overlast.  
 • KERKHOFF

  8 maanden geleden
  waar staat dat een burger in de privé sfeer een maximale aantal van dezelfde objecten mag bezitten en onder zich houden. Het is aan de burger zelf om te bepalen hoeveel honden/katten/of andere bezittingen tot zijn privé bezet wenst te reken. Als betrokkene nu eens 1000 schilderijen in bezit heeft wordt deze dan daardoor ook handelaar in schilderijen? Het gegeven dat een overheidsorgaan zich hier aan vergrijpt mag al gelezen worden als schending van beschermde EU burgerrechten. compensatie verplicht indien op enige wijze een RB overheid orgaan ook maar voor een fractie in het gelijk stelt.
 • Josefien

  8 maanden geleden
  Het is geen hobby! Ze moet voldoen aan het honden-en kattenbesluit. Ongeacht hoeveel nestjes er worden geboren. Ze moet een opleiding hebben gevolgd. Op marktplaats verkopen en ze verdient er nauwelijks aan? Ja.ja.. Het is gewoon illegaal!
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Rivierenland