In elk dorp een hangplek voor jongeren, maar ‘dat vraagt ook begrip van ouders’

BEESD - Prioriteit nummer één op veiligheidsgebied in West Betuwe is een veilige leefomgeving voor jongeren. De gemeente moet daar meer energie en geld in gaan steken. 

3 reacties

 • abc

  3 jaar geleden
  Hoezo hebben ze een hangplek nodig dan? Waarom niet bij iemand thuis. Dat kan gewoon hoor, als er geen hok van overheidswege beschikbaar wordt gesteld. Dan wordt er gezegd "daar is het zo saai, niks te doen, blablabla". Maar ik hoor dan alleen "daar kunnen we niet ongezien en ongestraft rottigheid uithalen."
 • Bisde

  3 jaar geleden
  Dit  zijn nog eens adviezen, waar je iets mee kunt...maar blijf vooral verder dromen. Juist in Beesd was een officële hangplek bij de Rumptse brug aan de Veerweg. Kijk eens hoeveel kosten de gemeente daar al gemaakt heeft, kijk eens naar de vervuiling. Centrum voor drugshandel (gewoon naalden en zakjes tellen....) op gemeentegrond in een gemeente welke een discotheek sluit voor 1 XTC-pil. Dit zijn omstandigheden waar omwoners van een hangplek echt niet op zitten te wachten. Maar ja, het credo uit de jaren 70: "Not in my back-yard..." is nog steeds actueel.
 • Peter

  3 jaar geleden
  Er zijn er altijd weer die de hangplek kapot maken. Helaas verknallen deze jochies het voor de rest. Dus wat heeft het voor zin?