Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.” © Angeliek de Jonge

Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’

De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

10 reacties

 • Danny van Hooren

  1 jaar geleden
  Was het alleen maar bealsting op de winst....Er zijn er nog tig. Hoe was het ook weer van iedere 1 euro gaat uiteindelijk via verschillende belastingen iets van 85 of 90 procent naar de staatskas?
 • m bruijn

  1 jaar geleden
  @F.H Wouters: Als u goed kunt rekenen dan is een percentuele gelijke belasting het eerlijkst. Als je minder verdient betaal je in dat geval evenredig minder en vv. Tenzij u natuurlijk een DDR maatschappij nastreeft. Dan laat u de beter verdienenden percentueel meer betalen tot de kruik barst en mensen met ambities de kuierlatten nemen.
 • F.H Wouters

  1 jaar geleden
  @m bruijn: Dan beweert u dat de belastingdienst discrimineert?? Nu betaald iemand met een minimumloon minder belasting dan Jan modaal inkomen en iemand die twee maal modaal verdient betaald weer iets meer etc etc. Iedereen betaald naar evenredigheid zijn/haar belasting
 • m bruijn

  1 jaar geleden
  Zijn ouders dachten natuurlijk een deel van hun omzet bij hem onder te kunnen brengen om daarmee een belastingvoordeel te halen. Plan mislukt.
 • m bruijn

  1 jaar geleden
  @F.H Wouters: Als iedereen een zelfde percentage betaalt dan dragen de sterkste schouders automatisch de zwaarste lasten. Een lager percentage voor de minder verdienende is per definitie discriminatoir en dus rechtsongelijk.