Het gedenkmonumentje voor Suzanne aan de Veerweg in Beusichem. In de emmer staan ruim 350 rozen die de ouders in juli kregen ter nagedachtenis.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gedenkmonumentje voor Suzanne aan de Veerweg in Beusichem. In de emmer staan ruim 350 rozen die de ouders in juli kregen ter nagedachtenis. © William Hoogteyling

Klap die serveerster Suzanne (17) het leven kostte, was te voorkomen geweest: ‘Zijn keuze was onverantwoord’

BEUSICHEM - De 58-jarige automobilist Albert P. uit Wijnjewoude is schuldig aan het dodelijke ongeval in Beusichem, dat de toen 16-jarige Suzanne Janssen (ze overleed kort na haar 17e verjaardag) vorig jaar het leven kostte. De rechtbank in Arnhem veroordeelt de Fries tot een werkstraf van 240 uur. Ook mag hij een jaar geen auto rijden. 

13 reacties

 • HJ jacobs

  3 maanden geleden
  De rijden al genoeg aso's op de weg, terwijl het meestal goed gaat, rijbewijs afnemen voor altijd, en een flinke gevangenis straf, in dit geval zeker 5 jaar, die gek zou anders misschien nog gewoon doorgereden hebben na het ongeval.
 • Mieke Brouwer

  4 maanden geleden
  De straf is schandalig laag Wat als het de dochter van een bekende strafpleiter zou zijn …. Dader ook nog in hoger beroep gaan? Hij moet zich schamen gelovige man ???
 • Frans van Raaij

  4 maanden geleden
  @Eric. Hoe kan het dan dat een straf in hoger beroep soms hoger kan worden?
 • Corien Rem

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat iedereen die graag met vaart krappe bochten neemt, zich hierdoor beter realiseert wat de gevolgen kunnen zijn. Want deze man is zeker niet de enige!
 • CJAM Van Vught

  1 jaar geleden
  Waardeloos dat wanneer dekmantel niet in de bus valt ook nog niet eens digitaal kunt kijken .