Landgoedfair wil ook meer bezoekers uit Rivierenland: lagere entree plus een DJ

VIDEOBEESD - Bezoekers van de Landgoedfair op Mariënwaerdt hoeven dit jaar veel minder te betalen dan voorgaande jaren, slechts 7,50 euro. ,,De 25ste editie van onze Landgoedfair moet een prachtig feest worden‘’, zegt Nathalie van Verschuer. Inclusief een DJ. 

De 25ste editie van de Landgoedfair rekent van 21 tot en met 25 augustus weer op minstens 30.000 bezoekers. Door de entreeprijzen te halveren wordt gehoopt op meer bezoekers uit Rivierenland.

Van Verschuer: ,,Voor veel mensen van verder weg is een bezoek aan het landgoed sowieso al een uitje. Mensen uit de regio kennen de schoonheid van ons landgoed meestal wel. Maar we willen ze graag verleiden om ook te komen tijdens onze Landgoedfair. Er zijn benieuwd hoe de lagere entreeprijzen uit gaan pakken. Komen er meer mensen gaan ze misschien meer besteden?’’ 

Volledig scherm
Appeltaartkeuring op de Landgoedfair. © William Hoogteyling
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland