Volledig scherm
PREMIUM
Het pannaveld in Heukelum. © COR DE KOCK

‘Leden voetbalclub intimideren bewoners na sluiting pannaveld in Heukelum’

ARNHEM – Na het besluit van de gemeente West Betuwe afgelopen november dat hun pannaveldje weg moet, hebben leden van Voetbalvereniging Heukelum zich intimiderend gedragen naar omwonenden. Dat zei een omwonende donderdag bij de voorzieningenrechter in Arnhem. De voetbalvereniging protesteerde daar tegen het besluit. Ze wil het veldje naast de club aan de Groeneweg niet kwijt.

De bewoner vertelde dat een groep leden, inclusief jeugdleiders, op een avond in het donker met een hoop lawaai naar zijn woning was gekomen. Hij was zelf niet thuis geweest. Zijn vrouw had ze horen komen en gauw de poort dichtgedaan. ,,Mijn dochter van elf belde me op. Ze was helemaal overstuur en zei: papa, bel de politie.”

Ze hadden zijn dochter vaker lastiggevallen en er waren volgens hem meer intimiderende acties geweest. ,,Misselijkmakend.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland