Volledig scherm
Deze bezoeksters aan de Landgoedfair zijn zo te zien goed geslaagd bij de standhouders. © William Hoogteyling

'Mannenbewaarplaats’ bij Landgoedfair Mariënwaerdt

BEESD - Mannen die wat minder gecharmeerd zijn van shoppen lopen vaak wat ontheemd rond op de landgoedfair op de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Een ludieke nieuwigheid, de ‘Mannenbewaarplaats‘, moet daar verandering in brengen. Van 19 tot en met 23 augustus is de 26ste editie van het drukbezochte en populaire evenement.

Er wordt dit jaar voor gekozen om de Jachtkamer op het landgoed helemaal in te richten voor mannen. Er worden speciaalbieren geserveerd, onder meer La Trappe, en hapjes die bij mannen doorgaans in de smaak vallen: zoals broodjes hamburger en bitterballen. ,,Wij verwachten dat veel mannen het niet erg zullen vinden om in zo’n ambiance even geparkeerd te worden, terwijl de vrouwen de kraampjes bezoeken’’, zegt Rosaline Niemeijer van Mariënwaerdt. De historische tractoren die in de buurt staan kunnen mogelijk ook op een flinke toeloop kunnen rekenen.

36.000 bezoekers

De jaarlijkse Landgoedfair van baron en barones Van Verscheur heeft dit jaar als thema ‘Omdat je het waerdt bent’. Na de succesvolle jubileumeditie van 2019, 36.000 bezoekers, zijn er ook dit jaar weer ruim 180 standhouders met mode en artikelen voor huis en tuin. Er zijn nu al tickets met korting te koop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland