Molen De Vrijheid in Beesd behaalt tweede plek bij Molenprijs

BEESD - Windmolen De Vrijheid in Beesd heeft de tweede plaats gehaald bij de Molenprijs. Daarmee ontvangt de molen een prijs van iets meer dan 9.000 euro. Op Facebook maakten de indieners van de aanvraag het behalen van de prijs  bekend.  

‘We zijn heel erg blij met een prachtig bedrag van ruim 9000 voor onze mooie molen!!!', riepen ze uit. 

Molenaars Cees de Jong (26) en Justin van den Heuvel (27)  hadden ‘hun’ molen opgegeven voor de jaarlijkse prijs van Vereniging de Hollandsche Molen en de Bankgiro Loterij. Een van de vereisten was dat er een plan moest zijn, om de molen als educatief of werkend monument te behouden.

Heel sportief feliciteerden de molenaars de winnaars van de eerste prijs: ,,We willen iedereen enorm bedanken voor de overweldigende steun en we gaan vol goede moed door met onze plannen. Uiteraard feliciteren we onze collega’s in Puttershoek met de winst!’’

Volledig scherm
De winnaars. © .
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland